• Ελληνικά
  • English

Το EOBC στέκεται με περίσσια ευθύνη και σεβασμό απέναντι σε κάθε μικρό αθλητή και αθλήτρια που αναλαμβάνει , τόσο στο επίπεδο της αθλητικής του διαπαιδαγώγησης όσο και στο επίπεδο της καθημερινής διαβίωσης του και φροντίδας .

Το ξενοδοχείο που αποτελεί την βάση του EOBC , ονομάζεται Olympic Village Resort , και τοποθετείται περίπου 400μ από το κέντρο της Ολυμπίας .

Σημειώνουμε την τοποθεσία όπως αυτή εμφανίζεται στους χάρτες της google .

https://www.google.com/maps/dir//37.650403,21.627367/@37.650403,21.627367,16z?hl=el

To τηλεφωνικό κέντρο του ξενοδοχείου είναι το εξής: 2624022211 -12

Μέσω αυτού του τηλεφώνου θα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το δωμάτιο διαμονής του παιδιού σας .(14.30 – 15.30 ή 21.30 – 22.45) .

Η προσέλευση των αθλητών/αθλητριών γίνεται την ημέρα έναρξης της κάθε περιόδου και θα πρέπει οι αθλητές να βρίσκονται στο ξενοδοχείο από τις 12.30 – 14.00, ώστε να γίνουν οι τελευταίες απαραίτητες διαδικασίες της εγγραφής τους.

Το προπονητικό πρόγραμμα ουσιαστικά ξεκινά το ίδιο απόγευμα περίπου στις 18.00, οπότε επιθυμητό είναι οι αθλητές να έχουν γευματίσει όλοι μαζί και να έχουν την ευκαιρία μεσημεριανής ανάπαυσης πριν την έναρξη των προπονήσεων.

Ο κάθε αθλητής κατά την προσέλευσή του στο camp θα επιλέξει με ποιους συναθλητές ή φίλους του θέλει να μοιραστεί την διαμονή του , ο υπεύθυνος του Καμπ έχει την τελική κρίση για την σύνθεση του κάθε δωματίου η την αλλαγή της για λόγους ασφαλείας ή ομαλής διαβίωσης .

Απαραίτητα θα πρέπει κάθε αθλητής να παραδώσει στην ιατρική μας ομάδα το έγγραφο της Κάρτας Υγείας Αθλητή .

Οι μετακινήσεις των αθλητών προς τα κλειστά γήπεδα θα γίνονται καθημερινά με πούλμαν του Olympic Village , πάντα με την συνοδεία του προπονητικού και ιατρικού μας team .

Στο αθλητικό κέντρο της Ολυμπίας τα παιδιά μετακινούνται με τα πόδια αφού απέχει μόλις 100 μ από τον τόπο διαμονής μας .

Την φροντίδα και καθοδήγηση των παιδιών αναλαμβάνει η προπονητική ομάδα η οποία είναι υπεύθυνη για την ομαλή διαβίωση των παιδιών παρέχοντας τους κάθε βοήθεια και συμβουλή σε κάθε επίπεδο.(Η προπονητική μας ομάδα αποτελείτε από επαγγελματίες προπονητές σε αναπτυξιακά τμήματα καλαθοσφαίρισης και διαθέτει μεγάλη εμπειρία διαχείρισης νεαρών ηλικιών.)

© 2023 Olympia Basketball Camp. All rights reserved.
Build with ❤ by SNS Agency