• Ελληνικά
  • English

Διαμονή

Hotel Olympic Village

Το EUROHOOPS Olympia basketball Camp, έχοντας πάντα σαν προτεραιότητα τις καλύτερες και ιδανικότερες συνθήκες διαμονής και διατροφής των αθλητών και αθλητριών του, και θέλοντας να προσφέρει μια νέα εμπειρία στο κομμάτι της φιλοξενίας επέλεξε ένα Superior Ξενοδοχείο στην Ολυμπία, μόλις 100μ από το κλειστό γήπεδο, το ξενοδοχείο Olympic Village Resort & Spa.

To Olympic Village Resort & Spa. Χτισμένο στον κάμπο της Αρχαίας Ολυμπίας, δίπλα από τον αρχαιολογικό χώρο και τον ποταμό Κλαδέο αποτελεί ένα ιδανικό χώρο φιλοξενίας αθλητικών δραστηριοτήτων.

Δομημένο άριστα, μέσα σε 10 στρέμματα κήπου από αιωνόβιους φοίνικες, ελιές και εσπεριδοειδή, σε συνδυασμό με την υπέροχη πισίνα του αποτελεί ένα εντυπωσιακό ξενοδοχειακό συγκρότημα μέσα στο οποίο οι αθλητές μας θα περάσουν αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και ξεκούρασης.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του OBC, θα φιλοξενηθούν σε τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια του Olympic Village με όλες της παροχές του Superior ξενοδοχείου.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Έμπειρος ιατρός και αθλητίατρος καθώς και νοσηλευτικό προσωπικό εργάζεται σε 24ωρη βάση για την αντιμετώπιση περιστατικών υγείας των παιδιών.

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το καθημερινό πρόγραμμα διατροφής των παιδιών καταρτίζεται από ειδικό διατροφολόγο και βασίζεται αποκλειστικά σε αγνά τοπικά προϊόντα κυρίως βιολογικής καλλιέργειας.

Το Olympia Basketball Camp, εγγυάται την υψηλή ποιότητα διαμονής καθώς και την απόλυτη τήρηση των κανόνων ασφαλείας σε κάθε δραστηριότητα των παιδιών.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλώ μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

© 2023 Olympia Basketball Camp. All rights reserved.
Build with ❤ by SNS Agency