• Ελληνικά
  • English

Το Eurohoops Olympia Basketball Camp (EOBC) στέκεται με περίσσια ευθύνη και σεβασμό απέναντι σε κάθε μικρό αθλητή και μικρή αθλήτρια που αναλαμβάνει τόσο στο επίπεδο της αθλητικής του διαπαιδαγώγησης, όσο και στο επίπεδο της καθημερινής διαβίωσης του και φροντίδας.

Το ξενοδοχείο που αποτελεί την βάση του EOBC, Olympic Village Resort & SPA, βρίσκεται περίπου 400 μέτρο από το κέντρο της Ολυμπίας.

Βρείτε την τοποθεσία του Olympic Village Resort & SPA εδώ!

To τηλεφωνικό κέντρο του ξενοδοχείου είναι το εξής: 2624022211-12.

Μέσω αυτού του τηλεφώνου μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με το δωμάτιο διαμονής του παιδιού (14:30 – 15:30 ή 21:30 – 22:45).

Η προσέλευση των αθλητών και αθλητριών γίνεται την ημέρα έναρξης της κάθε περιόδου και πρέπει οι συμμετέχοντας να βρίσκονται στο ξενοδοχείο από τις 12:30 – 14:00, ώστε να γίνουν οι τελευταίες απαραίτητες διαδικασίες της εγγραφής τους.

Το προπονητικό πρόγραμμα ξεκινά το ίδιο απόγευμα (18:00), οπότε επιθυμητό είναι οι αθλητές και αθλήτριες να έχουν γευματίσει όλοι μαζί και να έχουν την ευκαιρία μεσημεριανής ανάπαυσης πριν την έναρξη των προπονήσεων.

Ο κάθε συμμετέχοντας κατά την προσέλευσή του στο camp θα επιλέξει με ποιους συναθλητές ή φίλους του θέλει να μοιραστεί την διαμονή του. Ο Υπεύθυνος του EOBC έχει την τελική κρίση για την σύνθεση του κάθε δωματίου ή την αλλαγή της για λόγους ασφαλείας ή ομαλής διαβίωσης.

Απαραίτητα θα πρέπει κάθε αθλητής και αθλήτρια να παραδώσει στην ιατρική ομάδα του EOBC το έγγραφο της Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Οι μετακινήσεις των αθλητών και αθλητριών προς τα κλειστά γήπεδα γίνονται καθημερινά με πούλμαν του Olympic Village, πάντα με την συνοδεία του προπονητικού και ιατρικού επιτελείου. Στο αθλητικό κέντρο της Ολυμπίας τα παιδιά μετακινούνται με τα πόδια αφού απέχει μόλις 100 μέτρα από το ξενοδοχείο διαμονής.

Την φροντίδα και καθοδήγηση των παιδιών αναλαμβάνει η προπονητική ομάδα που είναι υπεύθυνη για την ομαλή διαβίωση των παιδιών παρέχοντας τους κάθε βοήθεια και συμβουλή σε κάθε επίπεδο. Η προπονητική ομάδα του EOBC αποτελείτε από επαγγελματίες προπονητές σε αναπτυξιακά τμήματα καλαθοσφαίρισης και διαθέτει μεγάλη εμπειρία διαχείρισης νεαρών ηλικιών.

© 2023 Olympia Basketball Camp. All rights reserved.
Build with ❤ by SNS Agency